WMC2017 Alkmaar_FB

BLEEBIT 3D printers op de Noord-Hollandse Modelspoordagen 2017

Zaterdag 25 en zondag 26 februari kunt u onze 3D printers weer in actie zien op de Modelspoordagen in Alkmaar.

Eind februari organiseren de Westfriese Model Club, de Modelspoorclub Alkmaar, de Alkmaarse Module Groep Het Waeghspoor en de Modelspoorclub Waterland de Noord-Hollandse Modelspoordagen. De beurs wordt gehouden op de OSG Willem Blaeu, Robonsbosweg 11 in Alkmaar.

Wat is er te zien?

Naast meer dan 150 meter spoorrails, treinen en prachtige handgemaakte schaalmodellen zijn ook 3D printers niet meer weg te denken uit de wereld van de modelspoorhobbyist. We laten u dan ook graag zien wat u zoal met een 3D printer kunt maken.

 

Bovendien hebben we weer enkele spectaculaire aanbiedingen:

aanbiedingen
*De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Demonstratie

Op de modelspoorbeurs in Wognum toonden wij voor het eerst de FlashForge Finder 3D printer. Deze uiterst stille 3D printer staat inmiddels bekend om zijn gebruiksgemak. De printer beschikt over een 3.5 inch touchscreen waarmee alle functies voor het 3D printen worden bediend. We hebben al heel wat modellen probleemloos geprint en beschouwen deze printer dan ook als een van de betaalbare toppers in ons assortiment. De printer wordt standaard geleverd met een rol filament en kost € 495,-.

En speciaal voor bezoekers van de Westfriese Modelspoor beurs doen we er gratis nog een extra rol filament bij!

 

3D PEN

RP800A

Ook laten we weer graag de mogelijkheden zien van onze 3D PEN. Wanneer het toelaat mogen kinderen er zelf ook even mee 3D tekenen. Hoewel de 3D PEN normaal bijna 70 euro kost bieden wij de 3D pen bij aanschaf op de beurs aan voor de actieprijs van € 60,-.

 

 

Geen idee is te gek voor de 3D PEN.

Bekijk onderstaande video’s en laat u verassen wat ook u met de 3D PEN kunt doen.