Miniaturen

Miniatuurmodel van uw woning

Zou het niet leuk zijn om uw familie en kennissen uw nieuwe woning alvast te laten zien nog voordat de aannemer is begonnen met bouwen? Natuurlijk zijn er de bouwtekeningen en de tekeningen van de architect. Maar er is meer mogelijk: een levensechte miniatuur van uw woning!

Modelwoning

Uw droomhuis wordt tastbaar nog voordat het gebouwd is.

Op basis van de bouwtekening maakt BLEEBIT een miniatuurmodel van uw huis. Elke verdieping of ruimte kan afneembaar worden gemaakt, zodat ook de binnenkant van de woning zichtbaar wordt. Ook kunnen er bijgebouwen worden gekoppeld, zodat alles samen één geheel wordt. Aanvullend kunnen zelfs meubels, kasten of andere objecten worden toegevoegd, zodat uw miniatuurwoning helemaal tot leven komt.

Van ontwerp...

Van ontwerp...

naar print...

naar print...

tot miniatuur.

tot miniatuur.

Elk huis is uniek. De kosten van een miniatuur zijn dan ook afhankelijk van uw wensen en tot in welk detail de miniatuur kan worden geprint. Zo kan een deur als een simpele doorgang in een muur worden ontworpen, of als een heuse openslaande deur inclusief deurstijlen.

Een eenvoudige miniatuur, schaal 1:100, is echter al verkrijgbaar vanaf € 375,- incl BTW.

Bezoek onze Pinterest pagina om een idee te krijgen wat er mogelijk is.

Onze werkwijze

Stap 1 : U neemt contact met ons op en licht uw wensen toe. U bent welkom in onze showroom of stuur een e-mail.

Stap 2:  Wij vragen u de bouwtekeningen, foto's en andere benodigde documenten naar ons toe te sturen. Hiervoor ontvangt u van ons een e-mail met een link waar u de gevraagde documenten kunt uploaden.

Stap 3:  Wij inventariseren de mogelijkheden in detail en sturen u een vrijblijvende prijsopgave. Hierbij geven we aan de hand van voorbeelden tot in welk detail wij de miniatuur voor u printen.

Nadat u ons de opdracht heeft gegeven gaan we voor u aan de slag.

We maken de 3D tekening en sturen u tussentijds schermafbeeldingen en foto's zodat u het gehele bouwproces kunt blijven volgen. Daarna printen we de afzonderlijke modellen op onze eigen hoogwaardige 3D Printers en informeren we u wanneer de miniatuur gereed is.

We zien u graag in onze showroom om uw wensen te bespreken.